Ota yhteyttä!

Mikäli sinulle on mitä tahansa kysyttävää kauppaan tai yritykseemme liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Henkilökuntamme palvelee teitä sähköpostitse osoitteessa info@hardwarium.com Löydät meidät myös Facebookista, jossa ilmoitamme uusista tuotteista ja tarjouksista.

Tietoa yrityksestä

Hardwarium on tietokoneiden sekä niiden komponenttien ja oheislaitteiden myyntiin keskittynyt asiantuntijaliike verkossa. Emme olleet tyytyväisiä nykyisiin verkkokauppoihin, joten päätimme itse pistää paremmaksi jokaisella osa-alueella. Teemme kaikkemme pitääksemme hinnat Suomen edullisimpina, ja valikoimastamme löytyy ainoastaan parhaita merkkituotteita. Myymme komponentteja ja oheislaitteita sekä pelkiltään että valmiiksi kasattuina paketteina, joiden osat on valittu järkevästi ilman heikkoja lenkkejä tai turhaa hifistelyä.

Yrityksenä tärkeimpiä arvojamme ovat asiakastyytyväisyys ja ympäristöystävällisyys. Vältämme tuotteiden ylipakkaamista, ja käytämme ainoastaan kierrätettyjä ja kotimaisia, biohajoavia pakkaustarvikkeita.

Olemme erityisen ylpeitä myös verkkokaupastamme, jonka olemme suunnitelleet ja tehneet itse alusta loppuun. Haluamme myös kehittää sitä entistä paremmaksi, joten jos sinulla on ehdotuksia sen parantamiseen, kerro siitä meille.

Hardwariumia ylläpitää Geek Tribe Oy (Riihimäki, perustettu vuonna 2012, Y: 25205352). Postiosoite Vanha Kormuntie 61, 11710 Riihimäki. Ei käyntiosoitetta.

Maahantuonti ja tukkumyynti

Ostamme suuren osan tuotteistamme suoraan valmistajilta, ja koko valikoimamme on saatavilla jälleenmyyjille tukkuhinnoin. Olemme lähitulevaisuudessa avaamassa tätä varten erillistä osiota verkkokauppaame, mutta toistaiseksi jälleenmyyjien tulee tehdä tilauksensa sähköpostitse osoitteeseen b2b@hardwarium.com. Myös tukkuhinnaston saa samasta osoitteesta.

Hardwarium on SilentiumPC:n ja Snabin tuotteiden maahantuoja yksinoikeudella Suomessa.

Yleiset ehdot

Pidättämme oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olevia lakeja ja sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa tällä sivulla. Lainsäädännössä tapahtuvat toimintaamme koskevat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

Kuluttajakaupassa noudatetaan Suomen voimassa olevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä. Yritysasiakkaiden kanssa tehdyissä kauppasopimuksissa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

Kaikki sivustollamme mainitut toimitusajat ovat arvioita, jotka on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Emme ole vastuussa ennalta arvaamattomien ulkopuolisten tekijöiden aiheuttamista viivästyksistä.

Tuotteiden pakkaukset saattavat joissain tapauksissa erota verkkokaupassa esitetyistä kuvista graafisesti tai muuten ulkonäöllisesti, mutta eivät sisältönsä puolesta.

Takuuehdot

Myymillämme tuotteilla on tuotekohtaiset takuut, joiden pituus on mainittu tuotekuvauksessa. Takuutiedot löytyvät myös ostokuitista, jonka voi ladata tilaushistoriasta ja joka tulee säilyttää mahdollista takuuvaihtoa tai –huoltoa varten. Tuotteen takuuaika alkaa aina ostopäivästä, eikä vaihdetun tuotteen takuu ala alusta vaan jatkuu alkuperäisen ostokuitin päivämäärän mukaisesti.

Takuupalautuksen tehdäkseen asiakkaan tulee aina ensin lähettää sähköpostia osoitteeseen palautukset@hardwarium.com mahdollisen vian selvittämiseksi ja seurata sieltä saamiaan ohjeita. Takuupalautuksen lähettäminen on asiakkaalle maksutonta.

Millään tavalla modifioituja tai asiakkaan toimista johtuen vahingoittuneita tuotteita ei voida korvata. Modifioinniksi lasketaan myös ylikellotus, joka poistaa takuun kaikissa tuotteissa paitsi jos se on tehty henkilökuntamme toimesta kokoonpanon oston tai päivityksen yhteydessä.

Takuuvaihto suoritetaan korjaamalla tuote tai vaihtamalla se uuteen vastaavaan. Jos tuotetta ei ole saatavilla, se vaihdetaan vastaavanlaiseen tai parempaan tuotteeseen. Joillakin tuotteilla (mm. näytöt) takuuhuolto tapahtuu suoraan valmistajan kautta.

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 20 euron tarkistusmaksun tuotetta kohden sekä aiheutuneet palautus- ja lähetyskulut. Aiheettoman takuupalautuksen kuluina voidaan periä myös huoltoyhtiön kulut, mikäli tuote joudutaan huoltamaan muualla kuin meillä.

Tilaus- ja toimitusehdot

Voit tehdä meiltä tilauksen joko sähköpostitse tai verkkokauppamme tilaustoimintoa käyttäen.

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alaikäisellä tilaajalla tulee olla holhoojan lupa tilauksen tekemiseen, mikä on pystyttävä tarvittaessa todistamaan allekirjoitetulla valtakirjalla.

Toimitamme verkkokaupasta tilatut tuotteet Postin kautta. Hinnat eivät riipu tilauksen koosta, ja edullisin postipaketti Economy 16 maksaa 8,90 euroa. Tulevaisuudessa myös muita toimitusvaihtoja tulee saataville, mutta toistaiseksi ne ovat käytettävissä vain asiakkaan pyynnöstä.

Peruuttamis- ja palautusehdot

Kaikki verkkokaupastamme tai muilla tavoin tehdyt tilaukset ovat sitovia, eikä niitä välttämättä ole mahdollista peruuttaa tilauksen tekemisen jälkeen ilman lisäkuluja. Mikäli lähetys on jo lähetetty tai ehditty valmistella Postia varten, sen postimaksu on maksettu emmekä saa sitä takaisin. Näissä tapauksissa peruuttaminen on mahdollista tilanteesta riippuen vain mikäli asiakkaalta veloitetaan lähettämättömän tilauksen postikulut. Mikäli tilaus on jo lähetetty, on asiakas itse velvollinen palauttamaan lähetyksen alla olevia ohjeita noudattaen.

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän kuluttajansuojalain mukainen peruuttamis- ja vaihto-oikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamisesta. Peruutuksesta tulee ilmoittaa etukäteen 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen palautukset@hardwarium.com, jolloin asiakas saa ohjeet tuotteiden palauttamiseen. Muulla tavoin tehtyjä palautuksia ei oteta vastaan. Asiakkaan velvollisuus on todistaa tuotteen vastaanottopäivä esimerkiksi Postin kuitin avulla.

Ohjeet saatuaan asiakkaan tulee palauttaa tuotteet viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Mikäli peruuttamisen syynä ei ole myyjän tekemä virhe tai asiakkaasta johtumaton vika tuotteessa, asiakas vastaa itse palautuskustannuksista.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä ja myyntikuntoisina alkuperäisissä laatikoissaan. Sinetöityjä tai muovitettuja ääni- ja kuvatallenteita, ohjelmisto- ja pelituotteita tai hygieniatuotteita (esimerkiksi nappikuulokkeita) ei voi palauttaa, mikäli pakkaus on avattu.

Peruuttamis- tai vaihto-oikeus ei lisäksi koske erityistilauksia, jotka valmistetaan tai muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaaviksi. Näitä voivat olla esimerkiksi asiakasta varten kasatut tietokonepaketit tai jäähdytyskokonaisuudet. Myöskään asiakkaan pyynnöstä hankittujen, tavalliseen tuotevalikoimaan kuulumattomien tuotteiden tilausta ei ole mahdollista peruuttaa.

Peruuttamis- tai vaihto-oikeus ei automaattisesti koske yritysten nimissä tehtyjä tilauksia, vaan yritysasiakkaat voivat neuvotella asiasta erikseen myyjiemme kanssa. Pidätämme oikeuden olla vastaanottamatta yritysten nimissä tehtyjen tilausten peruutuksia, mikäli niissä ei ole takuun piiriin kuuluvia vikoja.

Hinnasto ja hintojen muutokset

Mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden, pidätämme oikeuden olla myymättä tuotetta virheelliseen hintaan.

Pyrimme jatkuvasti pitämään hintamme kilpailijoita parempina, eikä niistä yleensä ole mahdollista antaa lisäalennusta. Suurien tilausten yhteydessä voit kuitenkin kysyä erikoistarjousta asiakaspalvelustamme osoitteessa info@hardwarium.com.

Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa, luottokortilla tai osamaksuna. Tilauksen viimeisenä vaiheena sinut ohjataan valitsemaan haluamasi maksutapa yhteistyökumppanimme Paytrailin sivulle. Osamaksutapoja ovat Collector ja Jousto. Väärinkäytösten johdosta emme enää tarjoa julkisesti mahdollisuutta postiennakkotilauksiin, mutta erityistapauksissa tämäkin pystytään järjestämään asiakaspalvelumme kautta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että usein osamaksun maksaminen pois kokonaisuudessaan heti tilauksen saavuttua on saman hintaista tai edullisempaa kuin Postiennakko.

Maksujen käsittely

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (Y: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj (Y: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.